Kuvauspaketit - Perheet, parit ja potretit

Perhe- ja lapsikuvaus, odotuskuvaus, rippi- ja valmistujaiskuvaus, pari- ja kihlajaiskuvaus.

Hetki

Kuvausmaksu 100€ + kuvauspaketti 150€

Salasanasuojattu koevedosgalleria

10 valmista editoitua kuvatiedostoa

Lisäkuvat 20€/kpl

Tarina

Kuvausmaksu 100€ + kuvauspaketti 250€

Salasanasuojattu koevedosgalleria

Kaikki parhaat kuvat kuvaushetkestänneStudiopotretit

Kuvausmaksu 100€ + kuvauspaketti 50€

Salasanasuojattu kuvagalleria

3 valmista editoitua kuvatiedostoa

Sopii erinomaisesti CV-kuvauksiin!


Hautajaiskuvaus: Siunaustilaisuuden kuvaus 350€ + muistotilaisuus 120€/h

Kuvauksen hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,85€/km yli 15km matkalta Lempäälän keskustasta tai sopimuksen mukaan.


Yrityskuvauspaketit

Brändikuvaus, henkilöstökuvaus, tuotekuvaus, somekuvaus.

Alku - 490 € +alv

Tuodaan esille millainen yrityksenne on, ketä siellä työskentelee ja mitä siellä tapahtuu. Luodaan visuaalinen tarina tukemaan teidän brändiänne niin, että se erottuu markkinoilla ja tukee niitä kilpailuetuja, mitä haluatte nostaa kohderyhmänne nähtäväksi


Suunnittelupalaveri

Kuvausaika n. 2h

Salasanasuojattu kuvagalleria

sis. 20 valmista editoitua kuvatiedostoa.

Kasvu - 980€ +alv

Luodaan yrityksen brändiä ja viestintää tukeva laaja ja monipuolinen kuvapankki, joka luo vahvan perustan yrityksen visuaaliselle viestinnälle ja mistä on helppo napata kuvia käyttöön aina tarpeen mukaan. Kuvausaika on mahdollista jakaa myös kahteen eri osaan ja lokaatioon.


Suunnittelupalaveri

Kuvausaika n. 3-5h

Salasanasuojattu kuvagalleria

sis. 70+ valmista editoitua kuvatiedostoa


Tiimikuvaaja

Tuntuuko että teidän tiimistä puuttuu kuvaaja ja tarvetta kuville olisi tasaisen epätasaisesti? Tiimikuvajaapalvelussa kuvaaja on käytettävissäsi kiinteällä kuukausimaksulla. Tiimikuvaajaa voi käyttää mm. tuotekuvauksiiin, referenssikuvauksiin, tapahtumakuvauksiin ja somemateriaalin tuottamiseen. Kuvista tulee myös tyyliltään yhteneviä, mikä tukee yrityksen viestintää.


Henkilöstökuvaus

Kasvokuvat kertovat ketä teillä on töissä, millaisen henkilön kanssa puhun puhelimessa ja viesteilen. Yhä useammin henkilön kuva käydään kurkkaamassa jo ennen ensimmäistä tapaamista. Laadukkaat ja yhtenevät kuvat luovat kuvan teidän porukasta, siitä millaisten ihmisten kanssa ollaan tekemisissä.


Henkilöstökuvauksessa jokainen saa itse valita ruudulta oman kuvansa, joka sitten viimeistellään kuvankäsittelyssä. Näin varmistetaan että jokainen saa mieleisensä kuvan.

Kuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai yrityksen tiloissa.


Tuotekuvaus

Vaikka tuotekuvat mielletään usein informatiivisiksi kuviksi, ne myös ennen kaikkea kertovat tarinaa brändin ympäriltä ja niiden kautta on mahdollista erottautua tämän päivän kyllästetystä kuvavirrasta. Mielenkiintoiset ja visuaalisesti herkulliset tuotekuvat herättävät asiakkaan mielenkiinnon ja toimivat somessa jopa sisäänheittäjän roolissa. Yhtenäinen visuaalinen ilme ja laadukkaat kuvat tukevat yrityksesi tarinaa.


Informatiivinen tuotekuva puolestaan kertoo millaisesta tuotteesta on tarkalleen ottaen kyse. Informatiiviset tuotekuvat kuvataan studiolla pelkistetyllä taustalla esim. valkoinen.

Tapahtumakuvaus yrityksille

Tapahtumakuvaus yrityksille mm. Verkostoitumistilaisuudet, gaalat, urheilukilpailut. Ensimmäinen tunti 250€/h(+alv), jonka jälkeen 150€/h. (+alv) . Veloitus alkavalta tunnilta.


Kuvauksen hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,85€/km yli 15km matkalta Lempäälän keskustasta tai sopimuksen mukaan.


Hääkuvauspaketit

Potretit - 390€

> Suunnittelupalaveri

> Hääpotretit suunnitellussa miljöössä

> kuvausaikaa 1-2h riippuen aikataulustanne

> Kuvien jälkikäsittely

> Muutama "sneak peek" -kuva häiden jälkeisinä päivinä

> 20-50 kpl kuvia

> Salasanasuojattu kuvagalleria


Potretit ja vihkiminen - 650€

> Suunnittelupalaveri

> Hääpotretit suunnitellussa miljöössä

> Potrettien kuvausaika 1-2h riippuen aikataulustanne

> Vihkiseremonian kuvaus

> Kuvien jälkikäsittely

> Muutama "sneak peek" -kuva häiden jälkeisinä päivinä

> Potrettikuvat + vihkiseremonian kuvat

> Salasanasuojattu kuvagalleria

Dokumentaarinen hääkuvaus

> Suunnittelupalaveri

> Hääpotretit suunnitellussa miljöössä

> Potrettien kuvausaika 1-2h riippuen aikataulustanne

> Vihkiseremonian kuvaus

> Kuvien jälkikäsittely

> Muutama "sneak peek" -kuva häiden jälkeisinä päivinä

> Potretit + vihkiseremonian kuvat + hääjuhlan kuvat

> Salasanasuojattu kuvagalleria

> Fiilistelyvideo päivästänne


8 h // 1690 €

10 h // 1990 €

12 h // 2250

Hääpaketteihin lisätään matkakustannukset, jotka sovitaan etukäteen.


Kuvausehdot


Asiakas tutustuu kuvausehtoihin ennen kuvauksen varaamista. Asiakas tutustuu kuvaajan portfolioon ja varatessaan kuvauksen hyväksyy portfolion mukaisen kuvaus- ja kuvankäsittelytyylin. Asiakas hyväksyy, että kuvaajan tyyli voi muuttua.


Kuvien peruskäsittely kuuluu kuvauksen hintaan. Peruskäsittelyyn ei kata esimerkiksi taustanvaihtoja, asioiden poistoja kuvasta, suurempia ihon ja vartalon muokkauksia.


Kuvauksen jälkeen asiakas saa nettigalleriaan toimitettuina koevedokset. Koevedokset on tarkoitettu vain kuvien valintaa varten, eikä niitä saa kopioida eikä julkaista. Koevedosgalleriaa ei toimiteta dokumentaarisesta kuvauksesta, vaan kuvaaja toimittaa asiakkaalle sovitun määrän valmiita käsiteltyjä kuvia.


Esteen/sairastumisen sattuessa kuvausaika on peruttava viipymättä. Jos yksikään kuvattavista on sairaana, voidaan kuvausaika siirtää. Sairaana ei tule tulla kuvaukseen. Kuvausmaksua ei palauteta, mikäli asiakas peruu kuvauksen kokonaan.


Miljöökuvauksissa on säävaraus. Sadesäällä kuvausaika siirretään. Uusi kuvausaika otetaan mahdollisimman lähelle alkuperäistä kuvausaikaa.


Jos kuvia julkaistaan sosiaaliseen mediaan, tulee niiden yhteyteen merkitä kuvaaja @ennagraphy. Kuvaajalla säilyvät kaikki tekijänoikeudet, toimitettuja kuvia ei saa muokata edelleen ja kuvaaja tulee mainita kuvan yhteyteen kuvia julkaistaessa. Kuvaajalle jää oikeus käyttää kuvia portfoliossaan sekä markkinoinnissa (jos et halua kuvia käytettävän, ilmoitathan siitä erikseen).


Kuvauksen aikana vanhemmat ovat vastuussa lapsista/lemmikeistä sekä mahdollisesta valokuvaajan omaisuudelle aiheutetusta vahingosta.


Maksutapa on laskutus. Kuvauskokonaisuus toteutetaan varaushetkellä voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Lopulliset valmiit sähköiset kuvatiedostot toimitetaan nettigalleriaan, kun lasku kuvauksesta on maksettu. Asiakas hyväksyy kuvausehdot varaamalla kuvauksen.

Jäikö jokin mietityttämään?

Kerron mielelläni kuvauspaketeista lisää


Ota yhteyttä