Yrityksille & Brändeille


Kuvat luovat mielikuvaa ja kertovat tarinaa niin yrityksen, yhteisön kuin henkilönkin ympäriltä. Tämän päivän sosiaalisen median luomassa visuaalisessa maailmassa se korostuu yhä enemmän. Jos tuntuu, että haluat raikkaita kuvia henkilöbrändin tukemiseen, yrityskuvan vahvistamiseen tai brändinne ympärille tai teillä on tulossa joku tilaisuus, jossa voisi olla tarvetta kuvaajalle, niin ota yhteyttä >>

01 / 09

Brändikuvauspaketit


Brändikuvapaketteihin sisältyy aina yhteinen suunnittelupalaveri, jonka perusteella luodaan moodboard

eli yhteinen visio siitä, millaista kuvaa on tarkoitus tuottaa.

Brändi I


Paketti, jolla pääsee hyvin alkuun. Sopii hyvin esim. henkilöbrändikuvauksiin.

Kuvausaika 1h.


10 kuvaa

450€ (+alv)

Brändi II


40 kuvan laajempi yhtenevä kuvakokonaisuus käytettäväksi mm. somessa ja verkkosivuilla.

Kuvausaika 2-3h.


40 kuvaa

790€ (+alv)

Brändi III


Monipuolinen kuvapankki, joka luo hyvän perustan visuaaliselle viestinnälle. 6h kuvausaika voidaan jakaa kahteen osaan.


90+ kuvaa

1490€ (+alv)

Muut yrityskuvaukset

Joogaopettajat lattialla, jooga brändikuvaus, hyvinvointi, tampere

Tiimikuvaaja


Tuntuuko että teidän tiimistä puuttuu kuvaaja ja tarvetta kuville olisi tasaisen epätasaisesti? Tiimikuvajaapalvelussa kuvaaja on käytettävissäsi kiinteällä kuukausimaksulla. Tiimikuvaajaa voi käyttää mm. tuotekuvauksiiin, referenssikuvauksiin, tapahtumakuvauksiin ja somemateriaalin tuottamiseen. Kuvista tulee myös tyyliltään yhteneviä, mikä tukee yrityksen viestintää. 

Mindfulness valmentajan henkilöbrändikuvassa nainen seinää vasten muistikirjan kanssa, , brändikuvaus tampere

Henkilöstökuvaus


Kasvokuvat kertovat millaisia henkilöitä teillä on töissä, millaisen henkilön kanssa puhun puhelimessa ja viesteilen. Yhä useammin henkilön kuva käydään kurkkaamassa jo ennen ensimmäistä tapaamista. Henkilöstökuvauksessa jokainen saa itse valita ruudulta oman kuvansa, joka sitten viimeistellään kuvankäsittelyssä. Kuvaus voidaan toteuttaa studiolla tai yrityksen tiloissa.


Tuotekuva, jossa musta mekko mallin päällä. Fiiliskuvaus, tuotekuvaus, brändikuvaus, tampere.

Tuotekuvaus


Vaikka tuotekuvat mielletään usein informatiivisiksi kuviksi, ne myös ennen kaikkea kertovat tarinaa brändin ympäriltä ja niiden kautta on mahdollista erottautua tämän päivän kyllästetystä kuvavirrasta. Mielenkiintoiset ja visuaalisesti herkulliset tuotekuvat herättävät asiakkaan mielenkiinnon ja toimivat somessa jopa sisäänheittäjän roolissa. Informatiivinen tuotekuva puolestaan kertoo millaisesta tuotteesta on tarkalleen ottaen kyse.

Tapahtumakuvaus


Tapahtumakuvaus erilaisiin tilaisuuksiin kuten mm. verkostoitumistilaisuudet, tyky-päivät, yritysjuhlat, gaalat, urheilukilpailut. Ensimmäinen tunti 250€/h(+alv), jonka jälkeen 150€/h. (+alv) . Veloitus alkavalta tunnilta.